vrijdag 5 juli 2013

How-to: in 4-5 minuten douchen+ mini review conditioner

Als je je verslapen hebt en je hebt amper tijd om te douchen is het natuurlijk niet slim om uitgebreid te douchen. Helaas heb ik hier alle ervaring mee en kan jullie dus wel gelukkig tips geven! Als je trouwens denkt dat snel douchen stressvol is, dan heb je het fout, want snel douchen kan ontzettend opwekkend zijn. Het is natuurlijk wel een verschil met een half uur douchen, maar alsnog is dit erg lekker. Lees maar verder!

Om een beetje sfeer te creeeren kan je een waxinelichtje aansteken. Kies vervolgens een leuk liedje die 4-5 minuten duurt. Leuke liedjes van 4+ minuten zijn:

Blurred lines - Robin Thicke
Get lucky - Daft Punk
Watch out for this - Major Lazer
Read all about it - Emeli Sandé

Zet het gekozen nummer aan en spring onder de douche. Kies van te voren even of je je haar wilt wassen, zo niet, doe je haar dan even in een knotje of klem en ga dan dan onder de douche
Begin gelijk met shampoo pakken en was je haar. Doe vervolgens conditioner in en laat. Dit intrekken terwijl je je inzeept met douchegel. Spoel alles uit. Waarschijnlijk als je dit niet te snel doet, dus nog wel relaxt, dan ben je binnen 4-5 minuten klaar. Als je durft neem je nog een koude straal en dwing dan jezelf uit de douche te gaan als het liedje afgelopen is. Droog je snel af en je bent erg snel klaar, fris en opgewekt!

Dan heb ik nog een conditioner die ik wil delen:
De Andrelon veerkracht conditioner. Allereerst ruikt hij echt heerlijk! Verder is mijn haar als van de kapper zo zacht en glanzend. Je hoeft hem maar kort in je haar te houden voor een mooi resultaat. Daarom perfect voor een korte douchesessie.

Ik hoop dat jullie van deze tips gebruik kunnen maken!
xxxLisa

2 opmerkingen:

  1. Handig artikel! Blijf meestal toch te lang onder de douche staan hihi!

    Zullen we elkaar volgen op bloglovin?

    www.metaaah.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Hii, reageer hier even snel, dat vinden wij heel erg leuk! xx