donderdag 11 juli 2013

Wat doen op het strand?

strand valencia, strandvakantie valencia, zonvakantie
Het is eindelijk weer lekker weer, dus gaat Nederland halsoverkop naar het strand... om daar te beseffen dat het water een wintertemperatuur heeft. Helaas alleen nog maar in de zon zitten. Zucht, wat erg ;). Maar wat moet je eigenlijk dan doen? 'Zonnen!' roepen de mensen met veel geduld. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Hier een aantal tips voor het strand.

De meeste stranden hebben een net zodat je kunt beachvolleyballen of batmintonnen. Als je daar geen zin in hebt kun je lekker langs de waterkant gaan hardlopen. Veel bewegen niets voor jou? Probeer een homemade sandeffect nagellak te maken. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar, als jij er ervaring mee hebt, vertel het me! Je kan ook lekker met wat water en zand een scrub maken. stel met je broertje/zusje/vriendin/vader/.... een lijstje op met vragen en houd een quiz wie de ander het beste kent. Ga als je snapchat hebt je vriendenlijst eens volspammen en zet een aantal foto's op instagram.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben, natuurlijk hoop ik dat jullie het geluk hebben van dat je gewoon uren kan zonnen!

xxxLisa

2 opmerkingen:

  1. Het enige wat ik op het strand doe is zonnen, muziek luisteren, met vriendinnen kletsen en eten haha

    BeantwoordenVerwijderen

Hii, reageer hier even snel, dat vinden wij heel erg leuk! xx